Ontevreden met uw permanente make-up brows? Door middel van de juiste en nieuwste technieken kan permanente make-up gecorrigeerd en zelfs deels verwijderd worden. Subtiele veranderingen maken een wereld van verschil!

Door de correctie behandelingen verdwijnt geleidelijk de kristal structuur van de ongewenste pigment. Zo kan het ongewenste pigment langzaam verdwijnen.

De duur van behandeling is hooguit 45 minuten. correctie behandelingen worden als minder pijnlijk beschouwd, doordat deze techniek wordt uitgevoerd met zeer korte naalden (0,5 mm maar). Met de zeer korte en dunne naalden ga ik over het ongewenste pigment, zo staat de huid meer open voor absorptie van werkstoffen. Met deze techniek kan het ongewenste pigment uit de huid vloeien.

Te diep gepigmenteerde pigmenten kunnen dan op deze manier vervaagd worden. Belangrijk is dat als u de behandeling heeft ondergaan, dat de huid moet opdrogen aan de lucht. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig, dit verschilt uiteraard per cliënt. Verstandig is om tussen elke behandeling 4 tot 6 weken tussen te laten. Dit is nodig om de huid optimaal te laten herstellen.