Wat is Permanente Make-up? Met Permanente Make-up wordt er via een flinterdunne naald pigment in de bovenlaag van de dermis ingezet. Dit is net onder de opperhuid (1e huidlaag). Het is een techniek om je eyeliner, wenkbrauwen en lipcontour altijd perfect in orde te hebben. Uw Make-up blijft dus altijd perfect zitten, ook in de sauna of zwembad. Ook is het minder werk in de ochtend tijdens het opmaken, omdat de basis al aanwezig is. Ideaal voor als u minder tijd heeft in de ochtend. Permanente Make-up is ook ideaal voor camouflage en correctie. De pigmentatie wordt uitgevoerd met een speciale Permanente Make-up pen.

In tegenstelling tot normale tatoeages, wordt Permanente Make-up minder diep gepigmenteerd. Ook zijn de Permanente Make-up pigmenten vervaardigd van anorganische ijzeroxide verbindingen, dit is dus een lichaamseigen stof. Het grote verschil is dat Permanente Make-up tijdelijk is, het kan wel 2 jaar blijven zitten (eyeliners wel 3 jaar). De pigmenten die ik gebruik tijdens het pigmenteren zijn ook hypoallergeen, ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën.
De Permanente Make-up behandeling omvat meestal 2 tot 3 behandelingen. In het begin wordt eerst de ideale vorm eerst aangetekend, in overleg kan de vorm altijd nog aangepast worden. Daarna wordt deze vorm gepigmenteerd in de huid. De eerste behandeling mag er nooit te veel worden gepigmenteerd. De tweede behandeling worden er correcties aangebracht, zodat het ideale resultaat bereikt wordt. Mocht er een afstoting reactie plaats vinden dan is er een derde behandeling nodig, deze zit dan bij de prijs in. De nabehandelingen vinden altijd 4 tot 6 weken na de eerste behandeling plaats.

Na de behandeling zullen er na twee dagen korstjes verschijnen, deze zullen wat donkerder overkomen maar is slechts tijdelijk. Na 4 tot 6 dagen verdwijnen de korstjes, daarna moet het pigment zich nestelen. Het lijkt nu alsof en veel minder van over is, maar na 2 tot 3 weken is het pigment verzadigd. Dan is het resultaat goed te zien. Als het resultaat bereikt is, is het beter om de pigmentatie 1 keer in het jaar te laten bijwerken, omdat u dan in aanmerking komt voor de tarieven van bestaande klanten.

Hairstroke wenkbrauwen

Met de hairstoke techniek worden er fijne haartjes gepigmenteerd met ultra dunne naald, dit geeft een mooi natuurlijk effect. Deze techniek is niet meer van echt te onderscheiden en is zeer geschikt voor mensen die bijna geen wenkbrauwharen meer hebben. Kale plekjes kunnen gemakkelijk opgevuld worden, er kan zelfs een compleet nieuwe wenkbrauw gecreëerd worden. De wenkbrauwen kunnen zelfs gelift worden doormiddel van een dunne naald. Na de pigmentatie zullen de hairstokes nog wel hard over komen, maar na de genezingsproces vervaagd het pigment. Hierdoor zullen de hairstokes erg natuurlijk genezen.

Ombrebrows

Een subtiele Permanente Make-up techniek, voor natuurlijke wenkbrauwen. Dit is de nieuwste trend betreft Permanente Make-up wenkbrauwen. De naam ombre zegt het al, het is een schaduw techniek. Deze schaduw techniek is meer geschikt wanneer je van uitgesproken wenkbrauwen houd, zoals bij een wenkbrauwpoeder look. De wenkbrauw begint wat lichter en bij de uiteindes wordt de wenkbrauw donkerder. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en worden ze super strak. Zelf kunt u de wenkbrauwen natuurlijk ook bijtekenen, maar het is natuurlijk wel super fijn als dit niet hoeft. Met deze techniek staat u op met perfecte wenkbrauwen. Dit kan wel 10 minuten schelen in de ochtend. Ombrebrows blijven het beste zitten van alle technieken, het kan wel 2 à 3 jaar blijven zitten. Ook kan deze techniek gecombineerd worden met de hairstroke techniek, een prachtige combinatie!

Eyeliners

De juiste eyeliner accentueer je ogen. Ze maken de ogen groter, maar ook sprekender. Ook bespaart het tijd en ziet u er altijd verzorgt uit. Ideaal voor als u lenzen of een bril draagt. Voor mensen met een Make-up allergie is het de juiste keuze en het bespaart ook nog eens geld! Het is ook de ideale oplossing voor als u chemo heeft gehad. Uitgelopen eyeliners in de sauna of zwembad is verleden tijd.

Met eyeliners is bijna alles mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een eyeliner met vleugeltje, gekleurde eyeliners, basis eyeliners of zelfs een eyeliner met 2 kleuren. Onder of boven, het kan allemaal. Samen bespreken we welke eyeliner het best bij u past. De meeste klanten kiezen voor een zwarte eyeliner, maar kleuren zoals blauw, groen of bruin zijn ook mogelijk. Een zwarte eyeliner blijft heel lang mooi zitten, in der loop van de jaren vervaagd het wel iets. Gekleurde eyeliners blijven iets minder lang zitten dan zwarte eyeliners, maar blijven ook mooi en verzorgd eruit zien. Gemiddeld komen klanten elke 2 jaar terug voor een opfris behandeling met eyeliners.

Lipliners

Een mooie lipliner voorziet de lippen van duidelijke contouren, met natuurlijk resultaat. Het is natuurlijke aanvulling van de lipcontouren. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen. Ook wordt de lipcontour in geschaduwd, zodat het verloop van de lipliner zo subtiel mogelijk is. Dit allemaal zorgt ervoor dat u een strakkere lipcontour krijgt. Hierdoor kunnen de lippen wat voller lijken. Een prachtige oplossing voor ingevallen lippen!

Full lips

Een ideale oplossing voor bleke smalle lippen. Doormiddel van een full lips behandeling accentueer je lippen en lijkt het alsof ze voller zijn. In tegenstelling tot de lipliner, worden de lippen tijdens een full lips behandeling volledig ingekleurd met een natuurlijke pigmentkleur. Met deze methode worden er perfecte lippen verkregen, zonder het gebruik van lippenstift.