Bij Creative Clinics kunt u kiezen uit diverse massages. Door een aantal jaren vooropleiding fysiotherapie is een deskundige massage gegarandeerd. Zo bieden we hotstone massages, ontspannende massages en bindweefsel massages aan.

Hotstone massages zijn erg populair in koude periodes. Deze massage zorgt ervoor dat de spieren opwarmen, waardoor er spanning vanuit spieren vrij komt. Erg fijn als u last heeft van een verhoogde spiertonus (spierspanning). Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van warme lava stenen en massageolie. Hierdoor wordt de massageolie ook verwarmd. Dit geeft een ontspannend effect. Hotstone massages zijn pijnloos en zeer ontspannend.

Bindweefsel massage zijn erg bevorderend voor de bloedtoevoer, ook verminderd het een verhoogde spiertonus. Bindweefsel massages in het gezicht zijn zeer effectief tegen ouderdom. Een perfecte behandeling met anti-aging eigenschappen! Bindweefsel massages zorgen voor aanmaak van nieuw collageen, bevorderd de celdeling, verbeterd de opname van werkstoffen en het is een stressreductie door het opheffen van de onderhuidse verklevingen.
Bindweefsel massage is ook uiterst werkzaam voor de rug. Een pittige behandeling die zeker niet pijnloos is, maar wel zeer effectief.

Bij ontspanningsmassage van de rug wordt er gebruik gemaakt van verschillende massage handgrepen. Met name wordt er gebruik gemaakt van effleurages en petrissages. Deze technieken zorgen ervoor dat de spieren zich kunnen ontspannen en dat ze opgewarmd worden. Een effectieve behandeling voor een verhoogde spiertonus en minder pittig dan een bindweefselmassage.